Gondolkodom

Posted on Posted in gondolkodom

Azért viccesek ám a Peugeot-nál. Beviszed a 607-es bálnát javításra, és adnak egy 1007-est csereautónak. Végül is, éljenek a végletek 🙂

Az elmúlt pár nap a gondolkodásé volt. Eddig is rengetegszer az eszembe jutott, de most, hogy bebizonyosodtak dolgok, egészen más a helyzet. Magammal cipelek dolgokat, olyanokat is, amiket már régesrégen le kellett volna telnem. Itt vannak velem, félek eldobni, attól rettegve, hogy kevesebb leszek nélkülük. Érzések kavarognak bennem, de tudom, nem szabad agyalnom, mert attól sokkal rosszabb lesz.

Örülök a helyzetnek, még akkor is, ha tudom, kicsi az esélye, hogy jól végződjön az, amibe most belevágtam. Talán először az életemben vagyok teljesen önző. Jól akarom magam érezni, ha egy hétre, akkor egy hétre, ha egy hónapra, akkor annyira, ha meg egy életre, akkor annak is állok elébe. Jól akarom magam érezni, mert tudom, ez az érzés nem csak bennem alakulhat ki.

Kérdések kavarognak bennem, amiket fel kellene tennem Valakinek. Nehéz kérdések, amikre én is tudom a választ. Még nehezebbek a válaszok. Van olyan, amit lehet, nem is kellene megválaszolni. De azt is tudom, ha most elsiklom ezek fölött, és Ő is ezt teszi, akkor minden marad a régiben.

Azt pedig nagyon nem szeretném…..

One thought on “Gondolkodom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.