zavar a köbön

Posted on Posted in gondolkodom

Soha ne vegyetek franca autót! Menet közben ráindított (nem először csinált ilyet), sikeresen zárlatos lett az önindító és megállt. Vicces volt betologatni egy ekkora bálnát. Egy kisebb vagyont sikerült már rákölteni, és ezt az alkatrészt is cserélték nemrégen.

29 évesen azt hiszem, ideje lenne kinőni a mesékből. Hinni tudok még olyan dolgokban, minthogy az emberek képesek megváltozni, vagy hogy az érzések képesek felülmúlni vegytiszta gondolatokat. Hiszek abban, hogyha két ember szereti egymást, akkor igenis képesek megtalálni a módját, hogy együtt legyenek. Persze tudom, van ellenpélda is, én is ismerek olyan párokat, akik bár megőrültek egymásért, a körülmények miatt nem tudtak együtt lenni. Én viszont nem szeretnék közéjük tartozni.

Nem szeretem a kettősségeket. Legfőképpen magamban nem. Nem szeretem, ha nem vagyok maximálisan biztos magamban, és abban, amit és ahogy tettem. Nem jellemző rám, de most mégis ezt érzem. Legyen vége ennek a napnak egy szép álommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..