Este

Posted on Posted in Egyéb

Te okos vagy, kedves blogolvasó. Segíts nekem!

Töltsd le ezt a zenét, tegyél fel egy fülest, lehetőleg sötétben, és lehetőleg egyedül. Csavard fel a hangot, nyugi, nem fog üvölteni.

Várd meg, amíg énekelni kezd Elisabeth, aztán gondolj bele abba, hogy milyen érzés lehet az a tudat, hogy van valamid, amit nem birtokolhatsz.

Gondolkozz el azon, hogy Te mit tennél, ha a saját boldogságod érdekében tönkre kellene tenned egy olyan ember életét, akit mindennél jobban szeretsz. Tudod, csak akkor érheted el azt, amire vágysz, ha megteszed, de azt is tudod, ha nem teszed meg, akkor megmented a másikat, de Te szép csendben belehalsz.

Hallgasd ezt a számot kedves olvasó, és erősíts meg benne, hogy jól döntöttem, amikor a halált választottam.

One thought on “Este

  1. minden egyes szerelmi kapcsolatban felmerülnek ezek a kérdések bennem.Ha tudnánk a helyes választ talán nem lenne ennyi boldogtalan ember. Döntöttél. (még ki tudja hányszor fogsz, döntened kell) és legjobb ha mindig a szíved szerint teszed…és ilyenkor a halál veled együtt jár tovább…Jól döntöttél drága barátom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..