Walkin

Posted on Posted in gondolkodom
Plagizálok by don ricardo. Folytassátok a történetet!
 
“Fél 5 körül egyszerűen rámjött a mehetnék. Bennem volt még az esti meccs, gondolatok tömkelege, felöltöztem, az ebet nem ébresztettem fel, elindultam. Fülemben kivételesen nem üvöltött a zene, Diana Krall hangja teljesen elvarázsolt.
 
Üresek voltak az utcák, szinte tapintható volt a magány. Befordultam egy kis utcába, egy fiatal pár jött velem szembe. Fogták egymás kezét, talán hazafelé siettek. Nem szóltak egymáshoz, csak gépiesen haladtak a járdán. A kereszteződésnél a lány elengedte a fiú kezét, és minden szó nélkül elindult be, a keresztutcába. A fiú nem nézett utána, csak sétált tovább felém.”
 
Mi történhetett?

13 thoughts on “Walkin

 1. 1. meghallották a füledből diana krallt, és elindultak beszerezni sürgősen a cd-t, a hatékonyság kedvéért külön indultak el.
  2. meghallották diana krallt, és megbabonázva mindketten elindultak, hogy öngyilkosok legyenek. ha már ilyen jó pasi ilyen szart hallgat.
  3. orbán viktor bekapcsolta a titkos adóvevőt a fejükben, és a kulcsszóbemondásával aktiválta a gyurcsányölő pogramot, és ők megbabonázva engedelmeskedtek. ja az egyikük. a másikuk sólyom felé indult.
  4. ufók voltak és telepatikusan búcsóztak el és csókolták meg egymást, és mindenki ment haza. de te nem láttad, mert te nem avgy telepatikus ufó.

  mondjak még?

 2. No, megállomás! Lippije azt kérte, hogy FOLYTASSUK a történetet, ergo, a kérdése, hogy mi történhetett, arra vonatkozik, hogy AZUTÁN mi történt, hogy a pasi elindult feléje… :P:P

 3. … két utcával odébb találkoztak.
  – Mit szólsz, hogy ledöbbent az a jazzes faszi! — mondta a fiú.
  – Jó-jó, de legközelebb te fordulsz majd el egy szó nélkül… – felelte a lány.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..