Day3ANeheze

Posted on Posted in gondolkodom
Pár éve, amikor először volt Antikarácsony, ezen a napon feltettem ugyanazt a kérdést, amit most is. Ugye már túl vagyunk a csomagok bontásának nagy részén, az ajándékok már ott figyelnek a karácsonyfa alatt. Mi volt a legcikibb dolog, amit idén kaptál?
 
Felhívott egy lány, és szipogva elmesélte, hogy azt kapta ajándékba a vőlegényétől, hogy a srác visszaadta az eljegyzési gyűrűt, és szakítottak. Éreztem, ott, akkor egy kicsit komolyabban kell vennem a dolgot, bár nem tudtam kibúlni a bőrömből. Elmondtam Neki, hogyha van kedve, öltözzön fel, és jöjjön be hozzám a stúdióba, elleszünk mi itt, úgysem hiszem, hogy sok kedve lenne otthon egyegyül. Megérkezett, beszélgettünk, velem maradt másnapra is. Talán egy kicsit segítettem Neki, hogy jobban érezze magát az ünnepek alatt.
 
Azóta minden évben egy napra bejön hozzám, és együtt bohóckodunk, és tartjuk meg Karácsony első napján a megtört szívek kívánságműsorát. Idén is jön, de már nem egyedül. Hozza a kisfiát is 🙂 Várlak Zsu 😀
 
Voltunk reggel a kórházban. Azt hiszem, idénre elég ezekből az emócionális töltetekből. Túlcsordultam. Ma ultragenyó leszek. Reszkessetek, ma telefonálgatni is fogok!
 
Sajnos van mára már rosszhír is. Elment a Sex Machine. A soul keresztapja. Szép álmokat, Mr. Brown!
 

6 thoughts on “Day3ANeheze

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..