Záróra

Posted on Posted in gondolkodom
Egy kis kocogás, kellemes zuhany, 11 után beülés a TV elé, Lapozó, mert engem igenis érdekel a politika, egy pohár nagyon fincsi bor, elkapcsolás a műsorról, mert sem Török sem Lakner nincs a beszélgetőtársak között (ez a Debreczeni egyébként egy roppant szimpatikus és értelmes pali), királyi kettes, és mit lááátok? Záróra című műsor, a riportalany Schell Judit 🙂 Közel egy óra, Veiszer Alinda a kérdező (azért azt én kérdezném meg, hogy hogyan lehet ilyen kvalitású embereket kamera elé engedni? Elgondolkodtató…)
 
Kötetlen volt a beszélgetés, sok érdekes dolgot megtudtam, nagyon tetszett, hogy nem akarta megjátszani magát, aranyos volt, kedves és értelmes. Éééés igen, megfigyeltem, hatalmasak a fülei 🙂 Kellemes lezárása volt egy borzalmas napnak.
 
 

7 thoughts on “Záróra

  1. kedves vlin! A műsorvezetővel annyi volt a bajom, hogy felkészületlennek éreztem, és a kérdései időnként inkább rajongói kitöréseknek tüntek. A művésznő kicsit nehezen, de felvette ezt a stílust, ezért lett élvezhető a beszélgetés. Több műsort láttam már Alindával, voltak nagyszerű beszélgetései, ez valahogy … jómagam is dolgozom egy ideje mindenféle médiában, és egy műsorvezető lehet fáradt, vagy lehet rossz napja, de felkészületlen sosem. Uff, én beszéltem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..