Ónodi vásár

Posted on Posted in gondolkodom
Pár napja ellátogattunk az ónodi vásárba. Minden hónap első csütörtökén rendeznek ilyet, ki nem találjátok, Ónodon. Van itt minden, mint a jó falusi búcsúban – árusok ruhával, fonott cuccokkal, régiségekkel, bútorokkal, állatokkal, amit itt nem kapsz meg, az már nincs is 🙂 Természetesen van lacikonyha, kolbász, mustár, lángos, sör, ezer fok meleg és sok mókás arc. A legjobban a régiségek között éreztük magunkat, ezercsilliárd lim-lom, ami már szinte mindenkinek értéktelen (kivéve persze a táska-mániás Marlent, aki párszáz forintot kiad egy kb. 1970 körül készült igazi szocreál műanyag szalagokból összerakott bevásárló táskáért), rengeteg plüss, használt magnók, könyvek, és persze jópár gagyi. Mégis, ez volt az a hely, ahol annyi pénzt tudtam volna elkölteni, amennyi csak nálam van.
 
Szeretek ilyen helyen mászkálni, és nézelődni. Esetleg elgondolkodni azon, hogy bizonyos tárgyakat kik és mikre használhattak. Hm. Még mindig nyálas a hangulatom 🙂
 
Ízelítőnek pár kép a vásárból:
 
 
 
 

 
 

 
 

 

 
 
Igen, ez az utolsó mindent visz 🙂
 

One thought on “Ónodi vásár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..