Olimpia

Posted on Posted in Egyéb

Elnézést, lippije főszerkesztő úr épp megnősült, mint olvashatáttok. Hiába no, profizmus az profizmus. Ez a kifogás nekem még sosem jutott eszembe. 🙂
 
Olimpia. Szereti ezt (nézni) közületek egyáltalán valaki? Ha igen, elmondaná, hogy mit jelent neki, miért teszi?
 
Mondjuk arra jó, hogy elmondhassuk ismét idén nyáron 125 esetben azt, hogy a bíró, a szemét bíró, hogy centiken múlott. (Jó, ezt már én is hallottam…)
 
Nincs ennél az egésznél felemelőbb, igazságosabb. Vajon igaz-e az a “legenda”, hogy a WADA ellenőreinek nincs joga az USA területén ellenőrizni?
 
Vajon hány amerikai, kínai, orosz sportoló fog doppingolás miatt lebukni?

2 thoughts on “Olimpia

  1. Igen, igaz a “legenda” – WADA ellenőr egyszerűen nem kap beutazási engedélyt az USA-ba. Amerikai sportolók állítása, hogy kb. 10 évvel vannak doppinghasználatban a világ előtt. Az se normális, amit ez a Phelps gyerek csinál. Azért jó lenne ez az Olimpia. Igaz, én most a javából kimaradok 🙂

  2. én nézem. mert szeretem. alapjában véve sokféle sporteseményt szívesen megnézek a tv-ben. még a szumot is:)
    nem tudom nem észrevenni, h a bírók a különféle sportágakban mennyire segítik a kínaiakat. sok esetben kifejezetten nekik kedveznek a döntésükkel. (nem csak a magyarokkal szemben)
    pedig úgy hiszem, nem szorulnak rá…enélkül is bőven vezetik az éremtáblázatot. tul. képp. semmi bajom a kínaiakkal – leszámítva, h megeszik a kutyákat, és tibetpárti vagyok, de ez most nem politikai kérdés:).
    gondolom a kínaiak rettentő sokat gyakoroltak, már évek óta készülhettek. de pl műugrás esetén amikor a rendező ország sportolói mint a gépek, úgy ugrottak, akkor pláne nem értem miért kell a rontott ugrásra is nagyobb pontot adni:( na mindegy ez csak egy a sok szemet szúró példa közül.
    a magyarok meg…ügyesek, néha küzdenek, de vhogy nem érzem bennük azt a mindent elsöprő lelkesedést. tisztelet a kevés kivételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..