Ez is, az is

Posted on Posted in gondolkodom
Hm. Már március van. Jó régen nem írtam, pedig történt ez-az. Voltunk pl. kocsonya fesztiválon, toltam pulykás kocsonyát, sajnos csak későn láttuk meg a füstölt pisztrángosat, azt még bevállaltam volna, de hát szembejöttek ők ….
 
 
…. és hát egy jó rétesnek nehéz ellenállni. Még sosem voltam ezen a fesztiválon, tetszett, látszott, hogy az emberek szeretik, és büszkék arra, hogy Miskolcon van ilyen is. Egy röpke zenei élvezetben is volt részünk, pár percet hallgattuk a United – et, le a kalappal Barnáék előtt, a -23234234 fokban élőben közel 2 órát nyomták, nem is akárhogy. Hiába, a profizmus, az profizmus.
 
Hídvégen jót bohóckodtam a két összeeresztett idiótával. Igen, Marci és Pöttyös megintcsak hozta a formáját, aludni nem nagyon sikerült, illetve reggel elég korán ébresztettek minket ebék. Rájöttem, miért is jobb a fehér kutya, miközben éjszaka a sötétben hirtelen egy nedves orr ért a lábszáramhoz a semmiből. Marci attak 🙂
 
 
A környék egyébként még mindig tartogat sok szépséget. Egy ilyet pl. teljesen véletlenül vettem észre :
 
 
Ma pedig örültünk egy kicsit a tavasz első napjának. Séta egy kicsit a Víztározónál, bölcsek, ha találkoznak :
 
 
Tessék megkeresni az oda nem illő dolgot 😀
 
 
Fuss, Forest, fuss!
 
Igen, tudom, tré “képriportot” kitenni. Történt egy csomó olyan dolog is, amiről nem szivesen írnék. Sokat gondolkodtam a jövőmmel kapcsolatban, és továbbra is csak az Üvegtigris örökbecsűje jut az eszembe, miszerint jó helyen van az a kocsi, csak én nem vagyok jó helyen.
 
Pedig nem akarok tökös amerikai csávó lenni, esküszöm!
 

3 thoughts on “Ez is, az is

  1. Átjött mi? 😛

    A kis fehéret ha esetleg egyszer sokszorosítanád akkor igényt tartanék egyre, két kitétel van
    1, nem lehet miattam törött a farka,
    2, kezdésnek nem nyalhat be a mellem közé 😀
    (viccet félretéve komolyan gondoltam)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..