Dolgozat

Posted on Posted in gondolkodom

Szerintem nincs olyan diák, aki szerette a dolgozatokat. Én sem voltam oda érte, bár volt pár poénos (amikor programozásból elsőpados, 20 perces dogára megkaptam egy egész OSZTV döntő feladatsorát, amire ott 5 óra van és hasonlók :)) – jobb lett volna elkerülni mindet.

Rájöttem most viszont arra, hogy vannak emberek, akik még a diákoknál is jobban utálják a dolgozatokat. Igen, ők a tanárok, már ha általánosíthatok marlen példájából kiindulva. Itt van az asztalon 3 stóc dolgozat, és mindent megtenne, csak hogy ne kelljen javítani. Főzne, vasalna, segítene bármiben, csak ne kéne neki csinálni. Folyamatosan kérdezem, hogy minek irat annyit, volt már, hogy megpróbáltam lebeszélni, de ezen a téren (is) hajthatatlan. Most meg szenved. Szüttyög. Nyög. Minden baja van. Szóval, kedves diákok, ha jót akartok nekem, akkor írjátok meg tisztességesen azokat a dolgozatokat, jóóó? 🙂

2 thoughts on “Dolgozat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..