Kis összefoglaló

Posted on Posted in gondolkodom

Selmeczi “megvédem a nyugdíjakat” Gabika szerint a manyup pénzek eltüntek, mert a gonosz pénztárak eltőzsdézték, és nincs biztonságban ott a pénzem. A PSZÁF szerint (ami, mint köztudott “független” testület) idén közel 250 milliárd forint hozamot (gy.k. : nyereséget, pluszt) értek el a pénzünket ellopó mocskos kapitalisták.

Rogán Anti szerint, az zemberek rosszul tudják, hogy a manyupokba fizetett pénz az övék. Azt hiszem, vissza kell szólnom a jogi karra, hogy rosszul tanították meg nekem a 1997. évi LXXXII. törvényt, miszerint :
“A pénztártag követelése – a tulajdonlás elve szerint – a pénztártag tulajdona, amelyre az e törvényben foglaltak szerint kedvezményezett jelölhető.”

Kósa Lali szerint nem a Moody’s kormányoz itthon. Ez speciel így van, de azért megkérdezhetné az zembereket, akiknek devizahitelük van… Jaaa, tényleg, tudom, az nem is igazi magyar, aki hagyta magát bepalizni, és felvette a kölcsönt svájci frankban (tudod, az olyan, mint a bubikiszedő – kanál, ott van hátul), de persze csak azért, mert Fletó rátukmálta. De várjunk csak egy pillanatot… Debrecennek mekkora az adósságállománya? Milyen devizában is?

Adózni kell a hozam után, ha átlépsz. Nem, mégsem kell, mert a főnök azt írja Lajossal meg Lázárral, hogy ők most garantálják politikai nyilatkozatban, hogy nem kell. Bár, ha jobban belegondolok, azt is írásban ígérték meg, hogy nem engedik bántani a manyupokat….

Megy a hülyítés, és a sok ember még mindig nyeli és nyeli… A médiáról már nem is szólok inkább. Billegek két állapot között. Teljes feladás, beletörődés, apátia, vagy a reaktiváció, a robbanás. Másfél éve nem gondoltam volna, hogy a második változat lesz hozzám közelebb.

2 thoughts on “Kis összefoglaló

  1. Tavaly indultam külföldi állást keresni, mikor már abszolút biztos volt, hogy a Zemberek pártja kerül hatalomra. Nem mintha nem utáltam volna a szocikat, de nagyon is jól emlékeztem az első Fidesz-érára.
    Meglett az állás (51 évesen), pályázattal, interjúkkal, vizsgákkal – hónapok óta nem jártam “otthon”, de figyelem, mi van. Hát… soha többé Magyarország
    Nagy kár, de ez így nem mehetett tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..