Az én koromban

Posted on Posted in gondolkodom

Néztem tegnap a Pleasantville – t, és felhangzott benne az egyik klasszikus mondat : “az én koromban már nem itt kellene tartanom.”

Néha én is elgondolkodom ezen, de aztán általában arra a következtetésre jutok, hogy ez hülyeség. Lehetnék most Amerikában, dolgozhatnék Angliában, Debrecenben, csinálhatnék egészen más munkákat. Albérleteznék, esetleg kis lakás, autó, ilyen-olyan élet. Nem tudom, van e olyan mérce, ami megmondja, egy lassan 34 éves embernek hol kell tartania. Persze, lehet azt mondani, hogyha boldog az ember a jelenlegi életével, akkor jó helyen van, de én ebben sem hiszek. Nagyon sok embert ismerek, akik ezzel “altatják el” magukat – és törődnek bele abba, mi van. Én sosem tudnék így élni, még akkor is, ha néha ma már ezt a mentalitást érzem magamon. Tudom, öregszem – na ez is egy nagy baromság.

Sok mindent szeretnék még elérni az életemben, és hiszek is benne, hogy menni fog. A terveim alakulásához meg most úgy érzem, jó helyen vagyok 🙂

One thought on “Az én koromban

  1. Szerintem nem vagy elmaradva semmivel a te korodban! Van munkad, van lakasod, van egy gyonyoru feleseged akinek szinten van munkaja… Es megvan mindenetek… Mire vagysz meg? Luxus hajo? Luxus villa? Luxus utazasok? Akkor meg mar talan nem is te lennel, es nem olyan amilyen most… Van akinek ennyi sincs… Sot meg enni sem….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..